Είστε εδώ

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της εφαρμογής "Το Επόμενο Λεωφορείο"

Υποβλήθηκε από Το Επόμενο Λεωφορείο στις Τρί, 11/06/2012 - 02:29.

Ισχύει για τις εκδόσεις 1.x της εφαρμογής.

Η εφαρμογή είναι ευαίσθητη στην προστασία των προσωπικών δεδομένων. Η εφαρμογή εγκαθίσταται με δικαιώματα χρήσης δικτύου και δυνατότητα εντοπισμού της τοποθεσίας με GPS της συσκευής στην οποία είναι εγκατεστημένη. Όπως γίνεται με όλες τις εφαρμογές Android, η εφαρμογή εγκαθίσταται μόνο με τη ρητή αποδοχή σας σε αυτά τα δικαιώματα.

Η χρήση της τοποθεσίας γίνεται αποκλειστικά για τη βελτίωση της ποιότητας της πληροφορίας που σας παρέχεται, σχετικά με τα δρομολόγια των δημόσιων συγκοινωνιών της Αθήνας.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί το δίκτυο για επικοινωνία με τον εξυπηρετητή της εφαρμογής. Η παρούσα έκδοση επικοινωνεί με τον εξυπηρετητή μόνο για να ανανεώνει τις πληροφορίες τις οποίες παρέχει στον χρήστη και δεν μεταδίδει καμιά προσωπική πληροφορία του χρήστη, όπως η τοποθεσία του. Το λογισμικό του εξυπηρετητή (web-server) μπορεί να καταγράφει την IP της συσκευής για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να χρησιμοποιηθούν για στατιστικούς λόγους (π.χ. για να ξέρουμε πόσοι χρήστες χρησιμοποιούν την εφαρμογή καθημερινά) ή αν χρειαστεί να ερευνήσουμε κάποια δυσλειτουργία της εφαρμογής.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες χαρτογράφησης της Google. Η εμφάνιση του χάρτη χρησιμοποιεί λογισμικό που έχει αναπτυχθεί από την Google και επικοινωνεί με τους εξυπηρετητές της για να εμφανίζει τα πλακίδια του χάρτη. Η εφαρμογή δεν ελέγχει πώς χρησιμοποιούνται οι πληροφορίες τοποθεσίας που λαμβάνει η Google. Αν δεν έχετε ενεργοποιημένο το δίκτυο, η εφαρμογή εμφανίζει τις γραμμές χωρίς τα πλακίδια του χάρτη.

Η εφαρμογή δεν συλλέγει κανένα άλλο προσωπικό δεδομένο και δεν μεταφέρει καμία προσωπική πληροφορία σε τρίτους για διαφημιστικούς ή άλλους λόγους.

Σε περίπτωση που μελλοντική έκδοση της εφαρμογής έχει λειτουργικότητα που διαφέρει από την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, το παρόν κείμενο θα αναθεωρηθεί ανάλογα και θα καταβληθεί προσπάθεια να ειδοποιηθείτε για τις αλλαγές, μέσω της εφαρμογής. Κάτι τέτοιο θα γίνει με μοναδικό σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που η εφαρμογή προσφέρει σε εσάς και σε άλλους χρήστες και με πρόβλεψη να μην μεταδοθούν προσωπικές πληροφορίες της τοποθεσίας σας εκτός αυτών που σχετίζονται άμεσα με την γνωστοποιημένη λειτουργικότητα της εφαρμογής και μόνο μετά τη συγκατάθεσή σας.

Η εφαρμογή συνοδεύεται από την παρούσα υποστηρικτική ιστοσελίδα, η οποία έχει διαφορετική πολιτική για τα προσωπικά δεδομένα, με παρόμοιο όμως σεβασμό και παρόμοιους στόχους. Η χρήση της ιστοσελίδας είναι ανεξάρτητη από τη χρήση της εφαρμογής.

Η εφαρμογή διατίθεται "ως έχει", χωρίς καμιά ευθύνη του δημιουργού της για τυχόν ζημιές που θα προκληθούν από τη χρήση της, ακόμα και αν από σφάλμα ή απροσεξία δεν τηρηθεί η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Σχόλια