Είστε εδώ

Πρόβλημα με δρομολόγια λεωφορείου 906 Καλλίπολης

Υποβλήθηκε από Eleni στις Πέμ, 10/20/2016 - 11:11.
Τύπος: 
Δεδομένα Δρομολογίων
Έκδοση Αναφοράς: 
2.3.4
Κατάσταση: 
Ανοικτό

Γεια σας. Για το λεωφορείο 906 στην Καλλίπολη, στον Πειραιά οι αναγραφόμενες ώρες είναι τη στιγμή που ξεκινάει το λεωφορείο από τη αφετηρία στην Πλατεία Καραϊσκάκη? Λέτε επίπλέον +12' από την πρώτη Θεοτόκη, υποθέτω 12+ από τις αναγραφόμενες, σωστά? Την Κυριακή πάντως που χρησιμοποίησα το λεωφορείο πέρασε από την στάση στην πλατεία Καρπάθου 18:22, και ο οδηγός μου είπε οτι ξεκίνησε 18:10 από αφετηρία με εντολή απο GPS, ενώ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο πρόγραμμα. Ευχαριστώ.

Σχόλια

Οι αναγραφόμενες ώρες για μια στάση στην εφαρμογή είναι οι εκτιμώμενες ώρες άφιξης του λεωφορείου στη συγκεκριμένη στάση. Το +12' είναι ο μέσος χρόνος που κάνει το λεωφορείο να φτάσει σ' αυτή τη στάση από την αφετηρία. Δεν πρέπει να προσθέσετε το +12' στις αναγραφόμενες ώρες, γιατί είναι ήδη υπολογισμένο. Εμφανίζεται για πληροφοριακούς λόγους.

Για παράδειγμα, το πρώτο δρομολόγιο του 906 ξεκινάει στις 5:00 από την αφετηρία (πλ. Καραϊσκάκη). Θα περάσει στις 5:12 από τη στάση 1η Θεοτόκη. Στην πράξη, μάλλον θα περάσει νωρίτερα, γιατί στις 5:00 το πρωί έχει ελάχιστη κίνηση και τα λεωφορεία πηγαίνουν πιο γρήγορα από άλλες ώρες. Η εφαρμογή υπολογίζει κάποια μέση εκτίμηση.

Δεν βλέπω την Πλ. ΚΑΡΠΑΘΟΥ στις στάσεις του 906.

Μερικές φορές οι οδηγοί ξεκινάνε σε ώρες εκτός προγράμματος. Σ' αυτές τις περιπτώσεις η εφαρμογή δεν μπορεί να δείξει την πραγματική ώρα διέλευσης. Αν το λεωφορείο δεν είναι στην ώρα του, ίσως μπορείτε να ενημερωθείτε για το πότε θα έρθει από την εφαρμογή OASA Telematics, η οποία εμφανίζει την εκτίμηση από το GPS. Το Επόμενο Λεωφορείο υπολογίζει πότε είναι προγραμματισμένο να έρθει το λεωφορείο. Η OASA Telematics ενημερώνει πότε πραγματικά θα φτάσει, αν έχει ήδη ξεκινήσει και το GPS του λεωφορείου λειτουργεί σωστά.

Κατά τη γνώμη μου τα λεωφορεία δεν πρέπει να ξεκινάνε σε ενδιάμεσες ώρες από αυτές που είναι προγραμματισμένες (εκτός βέβαια αν έχει γίνει λάθος στο πρόγραμμα). Αν δεν γίνει ένα δρομολόγιο, ας γίνει το επόμενο στην ώρα του. Όταν "μπαλώνουνε" το πρόγραμμα αυθαίρετα, καταργούνε τα οφέλη του προγράμματος.

Ευχαριστώ πολύ. Κατάλαβα. Η στάση λέγεται Αστυνομία, απλά ειναι μπροστά από την πλατεία Καρπάθου και άτυπα έχει διαδοθεί έτσι. Δικό μου το λάθος. Όντως η εφαρμογή με άμεση ενημέρωση από το GPS ακούγεται η καλύτερη λύση. Και πάλι ευχαριστώ.