Είστε εδώ

Δρομολόγια Σαββάτου στις 16-8-2013

Υποβλήθηκε από alex στις Πέμ, 08/15/2013 - 19:43.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, τα λεωφορεία θα εκτελούν δρομολόγια Σαββάτου αύριο, Παρασκευή 16-8-2013.
Επιπλέον, "τα πρώτα δρομολόγια των γραμμών θα εκτελεστούν με πρόγραμμα καθημερινής." Δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Υποθέτω οτι σε κάθε γραμμή, το πρώτο δρομολόγιο θα είναι όπως τις καθημερινές. Για το δεύτερο και μετά δεν ξέρω. Θα είναι απ' το δεύτερο δρομολόγιο του Σαββάτου και μετά, ή απ' το πρώτο δρομολόγιο του Σαββάτου, ή εξαρτάται από την κάθε γραμμή;

Υποθέτω οτι θέλουν να αραιώσουν τα δρομολόγια, αλλά δεν θέλουν να χαλάσουν τις μετακινήσεις των εργαζομένων που χρησιμοποιούν το πρώτο δρομολόγιο, που μπορεί να είναι πολύ νωρίτερα από το πρώτο δρομολόγιο του Σαββάτου και επίσης να έχει διαφορετική διαδρομή. Για παράδειγμα, η γραμμή 409 του Παπάγου, τις καθημερινές έχει ένα δρομολόγιο που ξεκινά στις 5:00 και πηγαίνει στην Ακαδημίας. Τα δύο πρώτα δρομολόγια του Σαββάτου ξεκινάνε στις 5:45 και 6:45 και δεν πηγαίνουν στο κέντρο. Υποθέτω λοιπόν οτι αύριο, το πρώτο δρομολόγιο θα ξεκινήσει στις 5:00 με προορισμό το κέντρο. Δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα ξεκινήσει το δεύτερο δρομολόγιο. Λογικό είναι να ξεκινήσει στις 5:45, δηλαδή όπως το πρώτο δρομολόγιο του Σαββάτου, γιατί αλλιώς θα απέχει 1:45 από το πρώτο δρομολόγιο.

Το "Επόμενο Λεωφορείο" θα έχει έτοιμο το πρόγραμμα με δρομολόγια του Σαββάτου, αργότερα σήμερα (κάτι πήγε στραβά και δεν είδα νωρίτερα την ανακοίνωση του ΟΑΣΑ). Για τα πρωινά δρομολόγια θα πρέπει να συμβουλευτείτε το πρόγραμμα της καθημερινής. Η εφαρμογή δεν αντικατοπτρίζει αυτή την ιδιαιτερότητα (προς το παρόν).

Τα δρομολόγια του Μετρό και του Τραμ για αύριο είναι ήδη δημοσιευμένα και ενσωματωμένα στη βάση της εφαρμογής.

Σχόλια