Είστε εδώ

Η χρονομέτρηση της γραμμής 444

Υποβλήθηκε από alex στις Τετ, 11/06/2013 - 14:38.

Σας γράφω για τη χρονομέτρηση της γραμμής 444 για να δείτε πως "Το Επόμενο Λεωφορείο" αποκτά τα δεδομένα του. Η γραμμή 444 είναι καλό παράδειγμα για τη χρησιμότητα της εφαρμογής, καθότι έχει δρομολόγια μόνο κάθε μισή ώρα.

Έχω μια λίστα με τις γραμμές οι οποίες έχουν τις περισσότερες στάσεις χωρίς χρονομετρήσεις για "Το Επόμενο Λεωφορείο". Επίσης έχω και χάρτη με τις γραμμές που έχουν 20 (ή 10) συνεχόμενες στάσεις χωρίς μετρήσεις. Όποτε ευκαιρώ, διαλέγω μια από αυτές τις γραμμές και την καταγράφω με το GPS.

Χθες πήρα τη γραμμή 444 από την αφετηρία μέχρι τη στάση ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ, κοντά στο τέρμα. Ορίστε το καινούργιο ωράριο της γραμμής για τη στάση ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ. Το προηγούμενο ωράριο της εφαρμογής έχει 4 λεπτά διαφορά, δηλαδή δεν πέφτει πολύ έξω. Μπορείτε να το δείτε στην Android εφαρμογή. Η γραμμή έχει συνολικά 72 στάσεις, από τις οποίες οι 33 δεν είχαν χρονομετρήσεις. Μέχρι τη στάση "ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ", "έλειπαν" 16 στάσεις, δηλαδή περισσότερες από τις μισές. Αυτό μπορείτε να το δείτε στην εφαρμογή πηγαίνοντας στην οθόνη της στάσης "ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ" και διαβάζοντας την τιμή "Στάσεις χωρίς χρόνους". Οι υπόλοιπες στάσεις έτυχε να ήταν αρκετές για να έχει μόνο 4 λεπτά απόκλιση η μισή διαδρομή. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τη μέση ταχύτητα του λεωφορείου από τις στάσεις που έχουν δεδομένα για να προεκτείνει τους χρόνους στις στάσεις που δεν έχουν δεδομένα.

Αν θέλετε να καταγράψετε και να ανεβάσετε διαδρομές, ακολουθήστε αυτή τη διαδικασία.

-Αλέξανδρος