Είστε εδώ

Σχετικά με την έκδοση 2.2.1

Υποβλήθηκε από alex στις Δευ, 02/10/2014 - 15:12.

Πριν λίγες μέρες αναβαθμίστηκε η εφαρμογή στην έκδοση 2.2.1. Τη δοκίμασα μερικές μέρες και την έβαλα και ως beta για μερικές μέρες ακόμα πριν δημοσιευτεί επίσημα στο Google Play. Παρ' όλα αυτά, φαίνεται οτι δεν είδα μερικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να μπουν μερικές αρνητικές αξιολογήσεις που αναφέρουν οτι η εφαρμογή δεν λειτουργεί.

Αν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή όπως είναι τώρα, βγάλτε τη και εγκαταστήστε την προηγούμενη έκδοση (2.1) από εδώ.

Αν μπορείτε να κάνετε υπομονή, περιμένετε για την επόμενη αναβάθμιση. Ελπίζω να δουλεύει καλά. Αν θέλετε, μπορείτε να βοηθήσετε δοκιμάζοντας την εφαρμογή πριν την επίσημη αναβάθμιση.

Αν γραφτείτε στο beta google group θα έχετε πρόσβαση σε beta εκδόσεις της εφαρμογής και θα λαμβάνετε σχετικά μηνύματα από εμένα.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα της εφαρμογής ή το Twitter.

Αν δεν δουλεύει κάτι, παρακαλώ στείλτε μου περιγραφή του προβλήματος.

Σχόλια

Κατέβασα την εφαρμογή (2.2.1) από το Google Play και την εγκατέστησα από την αρχή στο κινητό μου και δεν βλέπω κάποια μεγάλη δυσλειτουργία. Αν δεν λειτουργεί για σας, παρακαλώ πείτε μου τα βήματα που εμφανίζουν το πρόβλημα και τι έκδοση Android έχετε.