Είστε εδώ

Θερινά Ωράρια Μετρό

Υποβλήθηκε από alex στις Τρί, 07/08/2014 - 19:19.

Η σημερινή (2014-07-08) έκδοση των δρομολογίων περιλαμβάνει:

• Ανανεωμένες συχνότητες συρμών μετρό. Τα ωράρια αλλάζουν ανάλογα με την ημερομηνία. Το Επόμενο Λεωφορείο έχει την πρώτη περίοδο των ωραρίων, μέχρι τις 25 Ιουλίου. Μετά θα ανανεώσουμε τα ωράριά μας με την επόμενη περίοδο. Είναι δύσκολο να αυτοματοποιήσουμε το διάβασμα αυτής της σελίδας του Μετρό. Το χειμώνα το είχαμε αυτοματοποιήσει αλλά σήμερα άλλαξε μορφή και πρέπει να ξαναγράψουμε αρκετό κώδικα. Η σημερινή μορφή διαφέρει από το προηγούμενο καλοκαίρι.

• Ανανεωμένα ωράρια Τραμ. Αυτοί οι πίνακες έχουν την ίδια μορφή από τότε που ξεκινήσαμε να τους διαβάζουμε. Το Επόμενο Λεωφορείο χρησιμοποιεί τους πίνακες αναχώρησης από ΣΕΦ, Βούλα και Σύνταγμα. Τους υπόλοιπους χρόνους τους υπολογίζει με βάση χρόνους στάσεων.

Χρόνους διάρκειας διαδρομής του Τραμ και του Μετρό. Η σχετική ιστοσελίδα της ΣΤΑΣΥ είναι καινούργια. Προηγουμένως υπολογίζαμε τους χρόνους διέλευσης του Τραμ από καταγραφές διαδρομών, όπως στα λεωφορεία. Εκτιμούμε οτι οι καινούργιοι χρόνοι είναι πιο ακριβείς από τους προηγούμενους, διότι μας έλλειπαν ορισμένες στάσεις από τις καταγραφές μας.

• Αλλαγές στα ωράρια των γραμμών 15 και 836.