Είστε εδώ

Με το Χ96 για μπάνιο

Υποβλήθηκε από alex στις Κυρ, 09/07/2014 - 21:10.

Για να δείτε σε τι κόπο μπαίνω για να καταγράψω όλες τις γραμμές, σήμερα πήρα το Χ95 από Εθνική Άμυνα με σκοπό να καταγράψω το Χ97 από Ελληνικό, κάνοντας ενδιάμεσα μπάνιο σε μια παραλία με το Χ96. Με τη βοήθεια της Αναζήτησης Διαδρομής και του Συνδυασμού Γραμμών, σχεδίασα τη διαδρομή μου:

Χ95 ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ -> ΚΤΙΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Χ96 ΚΤΙΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ -> ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ
* Μπάνιο στη θάλασσα *
Ε22 -> ΣΤ.ΕΛΛΗΝΙΚΟ
X97 ΣΤ.ΕΛΛΗΝΙΚΟ -> ΚΤΙΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
X95 ΚΤΙΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ -> ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ

Θα μπορούσα βέβαια να πάω στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ με το μετρό, αλλά γιατί να πάρω το μετρό, όταν μπορώ να πάρω το λεωφορείο, και ιδιαίτερα τα λεωφορεία του αεροδρομίου; Περισσότερες διαδρομές με λεωφορεία => μεγαλύτερη ακρίβεια στα ωράρια του Επόμενου Λεωφορείου. Γι' αυτό έπαιρνα την κάρτα των 20 ευρώ για τα λεωφορεία κι έχω μάθει να πηγαίνω παντού με λεωφορείο.

Το Χ97 από Αεροδρόμιο προς Ελληνικό το είχα καταγράψει μια άλλη μέρα (που συνέχισα με το 171 για μπάνιο στη Βάρκιζα), επομένως σήμερα ήθελα μόνο την επιστροφή.

Από λάθος μου, έχασα τη στάση ΚΤΙΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και κατέβηκα από το Χ95 στην κοντινή στάση ΤΕΛΩΝΕΙΟ. Έτρεξα πίσω αλλά επειδή δεν ήξερα οτι η στάση ΚΤΙΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ της αντίθετης κατεύθυνσης είναι στην ίδια πλευρά του δρόμου, πήγα απέναντι στη στάση που έβλεπα έξω από το ΙΚΕΑ. Στο μεταξύ το λεωφορείο ήρθε από το ΙΚΕΑ προς το ΚΤΙΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και το έχασα. Θα μπορούσα να περιμένω 20' για το επόμενο, αλλά αποφάσισα να προσθέσω το Χ93 στη διαδρομή μου, μια που θα ερχόταν σε λίγα λεπτά και δεν το είχα πάρει ποτέ. Πήγα λοιπόν μέχρι το ΚΤΕΛ ΚΗΦΙΣΟΥ και πίσω. Μετά συνέχισα το πρόγραμμά μου με το Χ96. Από τα λεωφορεία που πήρα, το μόνο γεμάτο ήταν το Χ96 από Αεροδρόμιο, όπου ήμουν όρθιος. Το Χ93 ήταν πιο γρήγορο από την εκτίμηση της εφαρμογής, με αποτέλεσμα να προλάβω το δρομολόγιο του γυρισμού και να προλάβω και το Χ96 με αναμονή μόνο λίγα λεπτά.

Τη γραμμή Χ96 την είχα καταγράψει άλλη μέρα, ολόκληρη, με τη διαδρομή Χ95 - Χ96 - Χ96 - Χ95. Ήταν πολύ κουραστική, χωρίς καθόλου διάλειμμα, γι' αυτό τις υπόλοιπες γραμμές τις κατέγραψα τμηματικά (σε συνδυασμό με μπάνιο στη θάλασσα). Έτσι κατέγραψα όλες τις γραμμές σε 3 μέρες. Είχα και μια παλαιότερη καταγραφή του Χ95 από πραγματική χρήση του αεροδρομίου.