Είστε εδώ

Άλλες πλατφόρμες

Υποβλήθηκε από kirfotis στις Πέμ, 05/26/2016 - 23:26.
Τύπος: 
Πρόταση
Έκδοση Αναφοράς: 
2.3.4
Κατάσταση: 
Ανοικτό

Καλησπέρα,
είμαι φοιτητής στο τμλημα Ηλεκτρωνικλων μηχανικλων του ΑΤΕΙ Αθήνας και χρησιμοποιώ την εφαρμογλη καθημερινά.Η κοπέλα μου,αναγκάστηκε πριν καιρό να αλλάξει από Android σε Windows Mobile και έτσι είχα την φαεινή ιδέα να προτείνω την δημιουργεία της εφαρμογής και σε άλλες πλατφόρμεσ έξυπνων συσκευών.Από μόνος μου θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου αλλά λόγο περιορισμένου χρόνου αλλά και δεδομένου του γεγονώτος οτι ο κώδικας είναι ελεύθερος θεώρησα σωστό να αναφέρω το γεγόνός,μήπως η ίδια η ομάδα που δημιούργησε την απίστευτα χρίσημη αυτή εφαρμογή (ή και κάποιος άλλος που ξέρει λίγα πράγματα από προγραμματισμό) θέλει να ασχοληθεί ή να βοηθήσει

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

Σχόλια

Η οποία υπάρχει και για Windows:
http://www.oasa.gr/news.php?id=funk1163

Από κει και πέρα είμαι πρόθυμος να βοηθήσω, αλλά δεν μπορώ να δουλεύω σε δύο πλατφόρμες. Η Java και η C# είναι παρόμοιες γλώσσες και θα μπορούσε κάποιος να μετατρέψει κάποιο από τον Java κώδικα από Το Επόμενο Λεωφορείο σε C#. Ο κώδικας που κάνει τους υπολογισμούς είναι αποσυνδεδεμένος από την πλατφόρμα Android. Νομίζω οτι μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε C#. Και μπορώ να τον απλοποιήσω αν χρειαστεί.

Μπορώ να διαθέσω τη βάση δεδομένων που χρησιμοποιεί η εφαρμογή. Η βάση είναι σε sqlite. Ίσως μπορώ να τη μετατρέψω και σε άλλη μορφή. Χρειάζεται όμως να πάρω άδεια από τον ΟΑΣΑ για να δώσω τα δεδομένα σε τρίτους.

Υπάρχουν εργαλεία (το Xamarin) με τα οποία μπορείς να φτιάξεις εφαρμογή για όλες τις πλατφόρμες. Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν υπάρχει σε Linux. Θα το δοκίμαζα αν ήθελα να φτιάξω εφαρμογή για Windows phone.