Είστε εδώ

καθυστέρηση δρομολογίων

Υποβλήθηκε από dimitir στις Δευ, 03/20/2017 - 23:28.
Τύπος: 
Δυσλειτουργία
Έκδοση Αναφοράς: 
2.3.4
Κατάσταση: 
Ανοικτό

Σχόλια

Δήμος Ιλίου.Το πρόβλημα με τα δρομολόγια του Τρόλεϊ 25 συνεχίζονται.
Όπως εγώ,έτσι κ άλλοι δημότες έχουν κάνει παράπονα με μαιλ κ οι απάντηση ήταν ότι εξετάστηκαν τα παράπονα κ διαπιστώθηκε ότι τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά.
Τα ωράρια που είναι αναρτημένα στις στάσεις,όπως κ αυτά στο ίντερνετ,δεν έχουν καμία σχέση με το πότε έρχονται τα τρόλεϊ.Η καθυστέρηση περνάει τα 25λεπτά τις καθημερινές,με αποτέλεσμα να στοιβάζετε ο κόσμος.
Οι φωνές,οι τσακωμοί με τους οδηγούς κ η αγανάκτηση είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.Δεν ξέρουμε πότε να βγούμε στις στάσεις,πόσο θα περιμένουμε.
Ας επιληφθεί όποιος υπεύθυνος του θέματος.

Ευχαριστώ

Είστε ευπρόσδεκτοι να θέσετε και να σχολιάσετε το πρόβλημα εδώ, αλλά Το Επόμενο Λεωφορείο δεν μπορεί να κάνει κάτι, καθώς δεν έχουμε ξεχωριστή ή προνομιακή πρόσβαση στον ΟΑΣΑ.

Στη γραμμή του 036 τις δύο τελευταίες μέρες δεν έχει περάσει το δρομολόγιο που καθημερινά περνά στην Κυψέλη και συγκεκριμένα στη στάση Φαέθοντος στις 7,40 περίπου το πρωί. Επιπλέον σήμερα από τις 7.16 που πέρασε το δρομολόγιο φαινόταν στην τηλεματική ότι δεν κατευθυνόταν κανένα όχημα. Παρακαλώ όπως λάβετε υπόψη σας ότι στο δρομολόγιο αυτό επιβιβάζονται πολλοί μαθητές για το Βαρβάκειο Γυμνάσιο και Λύκειο. Σε περίπτωση καθυστέρησης ή ματαίωσης του συγκεκριμένου δρομολογίου δεν μπορούν οι μαθητές να φτάσουν έγκαιρα στο σχολείο τους (8.10 π.μ) Ευχαριστώ.