Είστε εδώ

ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΓΡΑΜΜΗΣ 330

Υποβλήθηκε από PAPAMICHALIS στις Παρ, 09/22/2017 - 06:32.
Τύπος: 
Πρόταση
Έκδοση Αναφοράς: 
2.3.4
Κατάσταση: 
Ανοικτό

ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ 330 ΑΠΟ ΚΟΡΩΠΙ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ (ΚΥΚΛΙΚΗ)
ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΜΩς ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΕΚΙΝΑ ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΙς 05.50 ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ
ΑΠΟ ΤΙΣ 05.50 ΟΜΩς ΜΕΧΡΙ Ν ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΕΡΝΟΥΝ 100 ΛΕΠΤΑ (1 ΩΡΑ κ 20 ΛΕΠΤΑ) ΔΛΔ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΕΡΝΑΕΙ 07.10
Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 2 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΣΤΙς 06.30 ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΙΤΣΙ η ΣΤ ΚΟΡΩΠΙ.
ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ.

ΕΛΠΙΖΩ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗς ΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗς ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ (330) ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΑΘΡΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ Ας ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

Σχόλια

Να απευθύνετε την πρότασή σας στον ΟΑΣΑ: www.oasa.gr (στείλτε τους mail).

Όσον αφορά "Το Επόμενο Λεωφορείο", δεν εμφανίζει σωστά τα δρομολόγια των 5:50 και 8:15 στη στάση Θεμιστοκλέους γιατί δεν "ξέρει" οτι δεν ξεκινάνε από την αφετηρία. Εμφανίζει όμως τη σχετική σημείωση.

Κύριε Παπαμιχάλη , λάβαμε το mail σας σχετικά με τα δρομολόγια της γραμμής 330. Το επιπλέον δρομολόγιο που ζητάτε απαιτεί επιπλέον οδηγό και βάρδια που αυτήν την στιγμή η ΟΣΥ ( η εταιρία που διαχειρίζεται οδηγούς και λεωφορεία ) δεν είναι σε θέση να διαθέσει . Όμως το αίτημα σας το καταγράφουμε και θα το επανεξετάσουμε όταν θα υπάρχει η ανάλογη δυνατότητα . Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας, είμαστε στην διάθεση σας για τυχόν διευκρινήσεις.